Šport > Nogomet
17 ogledov

Villa zabil prvi gol za Barcelono

1/13
Žurnal24 main
Na prijateljski tekmi med Barcelono in AC Milanom je David Villa zabil svoj prvi gol za katalonski ponos. V zakulisju tekme so se vodilni možje obeh klubov dogovarjali za prestop Zlatana Ibrahimovića.
Ronaldinho se je v
dresu AC Milana vrnil v Barcelono in bil s strani nekdanjih soigralcev in navijačev toplo sprejet. Prepričajte se v galeriji.

Barcelona je prijateljsko tekmo na domačem Nou Campu proti AC Milanu po streljanju enajstmetrovk dobila s 3:1, potem ko je bilo po 90 minutah igre 1:1 (zadela sta David Villa in Filippo Inzaghi). Najmočnejši aplavz je dobil nekdanji član Barcelone Ronaldinho.

Pred srečanjem so se srečali športni direktor Milana Adriano Galliani, predsednik Barcelone Sandro Rosell in agent Zlatana Ibrahimovića, da bi se dogovorili za prestop švedskega nogometaša iz Katalonije v Lombardijo. "Pogovori se bodo nadaljevali v četrtek," je ostal skrivnosten Galliani. "Zelo je zapleteno, zelo težko in zelo drago. Barcelona je pripravljena na prodajo ali posojo nogometaša, ki je sam pripravljen priti v Milano, a gre v teh kriznih časih za enormne zneske."

"Ne vem, kaj je težava," je za zdaj še neuresničen prestop komentiral Ibrahimović. "Direktor mi je rekel, da me ne želi prodati, ne vem pa, kaj meni trener, saj ne govori z mano. V zadnjega pol leta sva govorila le dvakrat. Sem pa v Barceloni zadovoljen in mi ni težko ostati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.