Villas-Boas na poti na Stamford Bridge?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po Interju trenerja Porta Andréa Villasa-Boasa zdaj želi Chelsea. Očitno bodo plačali 15 milijonov odškodnine. Športni direktor kluba pa naj bi postal Guus Hiddink.
Oglej si celoten članek

Novi Jose Mourinho, kot imenujejo 33-letnega Andréa Villasa-Boasa, bi lahko postal novi trener Chelseaja. Kot poroča več angleških in portugalskih medijev je lastnik londonskega kluba Roman Abramovič že vzpostavil stik s Portom. Še več: ta naj bi bil že na poti v London, kjer naj bi podpisal pogodbo, da nasledi italijanskega stratega Carla Ancelottija. S slednjim v minuli sezoni niso osvojili nobenega pokala, Villas-Boas, ki v portugalski ligi letos ni izgubil in je osvojil štiri lovorike, pa je gotovo vroča tarča. V zadnjih tednih se je sicer govorilo, da bo Chelsea prevzel turški selektor Guus Hiddink, a ta naj bi zdaj postal športni direktor kluba.

S portugalskimi prvaki ima Villas-Boas pogodbo, a naj bi bil ruski milijarder pripravljen plačati visoko odškodnino (v pogodbi ima izstopno klavzulo). Porto, aktualni zmagovalec Evropske lige, za zdaj sicer zatrjuje, da še ni dobil ponudbe v višini 15 milijonov evrov, ne zanika pa pogovorov.


"Upamo, da bomo lahko že ta teden objavili ime novega glavnega trenerja, dotlej pa zadeve ne komentiramo,"
se glasi uraden odziv s Stamford Bridgea. Pinta da Costa, predsednik Porta, pa je za londonski Times dejal: "Villas-Boas ima izstopno klavzulo v višini 15 milijonov evrov. Če nam jo kdo ponudi in bo André želel oditi, mu tega ne bomo mogli preprečiti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.