Villas-Boas ni prenesel zbadljivk

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zaradi napevov o prihajajoči brezposelnosti je dal Villas-Boas odstraniti navijača Tromsa na tekmi evropske lige.
Oglej si celoten članek

Portugalec Andre Villas-Boas ne preživlja najlepših trenutkov na trenerskem stolčku Tottenhama. Zaenkrat sicer vztraja, da mu klub in igralci zaupajo ter da ga kritike ne ganejo, a prigoda iz zadnje tekme Londončanov govori drugače.

Reider Stenersen ml. si je iza klopi Tottenhama v živo ogledal obračun na Norveškem. Navijač Tromsa in Manchetser Uniteda si je srečanje želel dodatno popestriti z zbadljivkami na račun gostujočega trenerja, a Portugalec ni bil razpoložen za šale.

"Po petih minutah sem začel prepevati 'zjutraj boš odstavljen' in videl sem da me je Villas-Boas opazil. Ko je bil rezultat ob polčasu še vedno 0:0 sem znova začel peti isti napev, tokrat pa je pokazal name in naenkrat so prišli varnostniki in me odpeljali stran," je dogajanje na tekmi opisal Reidar Stenersen.

Vodja varnostne službe v Tromsu je dejal, da so bili postopki pravilni, saj se gledalce lahko kaznuje zaradi verbalnih žaljivk. Te situacije sicer ni mogel komentirati, saj zbadljivk ni slišal, a je pritožba Villasa-Boasa šla prek delegata UEFE, ki je nato zahteval ukrepanje.

Norvežan si je srečanje iz druge strani stadiona sicer ogledal do konca, a je mnenja, da je Portugalec reagiral pretirano: "Vem da mu ni lahko in da so ga moje besede zbodle, a jaz sem samo en samcat navijač, isti napev bi mu lahko 60.000 gledalcev pelo na Emiratesu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.