Šport > Nogomet
15 ogledov

Villas-Boas ni prenesel zbadljivk

andre villas boas Reuters
Zaradi napevov o prihajajoči brezposelnosti je dal Villas-Boas odstraniti navijača Tromsa na tekmi evropske lige.

Portugalec Andre Villas-Boas ne preživlja najlepših trenutkov na trenerskem stolčku Tottenhama. Zaenkrat sicer vztraja, da mu klub in igralci zaupajo ter da ga kritike ne ganejo, a prigoda iz zadnje tekme Londončanov govori drugače.

Reider Stenersen ml. si je iza klopi Tottenhama v živo ogledal obračun na Norveškem. Navijač Tromsa in Manchetser Uniteda si je srečanje želel dodatno popestriti z zbadljivkami na račun gostujočega trenerja, a Portugalec ni bil razpoložen za šale.

"Po petih minutah sem začel prepevati 'zjutraj boš odstavljen' in videl sem da me je Villas-Boas opazil. Ko je bil rezultat ob polčasu še vedno 0:0 sem znova začel peti isti napev, tokrat pa je pokazal name in naenkrat so prišli varnostniki in me odpeljali stran," je dogajanje na tekmi opisal Reidar Stenersen.

Vodja varnostne službe v Tromsu je dejal, da so bili postopki pravilni, saj se gledalce lahko kaznuje zaradi verbalnih žaljivk. Te situacije sicer ni mogel komentirati, saj zbadljivk ni slišal, a je pritožba Villasa-Boasa šla prek delegata UEFE, ki je nato zahteval ukrepanje.

Norvežan si je srečanje iz druge strani stadiona sicer ogledal do konca, a je mnenja, da je Portugalec reagiral pretirano: "Vem da mu ni lahko in da so ga moje besede zbodle, a jaz sem samo en samcat navijač, isti napev bi mu lahko 60.000 gledalcev pelo na Emiratesu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.