Villas-Boas zanikal prestop Bala

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Tottenhama André Villas-Boas se je odzval na navedbe, da so se z Real Madridom dogovorili za prestop Garetha Bala.
Oglej si celoten članek

Mediji množično poročajo o dogovoru med Tottenhamom in Real Madridom, ki naj bi se dogovorila za prestop Garetha Bala v višini 120 milijonov evrov.
Oglasil se je trener Spursov André Villas-Boas, ki je navedbe vehementno zanikal. ''To ni res,'' je pred obračunom četrtega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo povedal Villas-Boas.

Tottenham ni na voljo za komentar

Foto: EPA andre villas boas Tehnični direktor Tottenhama, ki se v Madridu pogaja za Balov prestop, naj bi se dogovoril za prestop Valižana, predstavniki londonskega kluba za zdaj niso na voljo za komentar.

Bale ne bo zaigral na kvalifikacijski tekmi za nastop v Evropski ligi, uradni razlog pa je poškodba noge.

Londončani so v svoje vrste pripeljali štiri nove okrepitve, Villas-Boas pa je zanikal, da so želeli s tem vplivati na Bala. ''Po idealnem scenariju bi nam uspelo zadržati vse nogometaše in okrepiti ekipo - to je glavni cilj kluba. Na koncu se lahko zgodi prav vse. Nahajamo se v zadnjih tednih prestopnega roka in lahko postane zares noro,'' je povedal Villas-Boas.

Tottenham nocoj čaka tekma proti Dinamo Tbilisiju, kjer angleški prvoligaš velja za velikega favorita, kar pa portugalskega trenerja ne bo uspavalo. ''To je končnica in zelo težka končnica. Lahko izpadeš, še preden se zaveš, kaj se je zgodilo, zato bomo izbrali močno ekipo,'' je zaključil Villas-Boas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.