Šport > Nogomet
22 ogledov

Villas-Boas zanikal prestop Bala

gareth bale EPA
Trener Tottenhama André Villas-Boas se je odzval na navedbe, da so se z Real Madridom dogovorili za prestop Garetha Bala.

Mediji množično poročajo o dogovoru med Tottenhamom in Real Madridom, ki naj bi se dogovorila za prestop Garetha Bala v višini 120 milijonov evrov.
Oglasil se je trener Spursov André Villas-Boas, ki je navedbe vehementno zanikal. ''To ni res,'' je pred obračunom četrtega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo povedal Villas-Boas.

Tottenham ni na voljo za komentar

andre villas boas | Avtor: EPA EPA
Tehnični direktor Tottenhama, ki se v Madridu pogaja za Balov prestop, naj bi se dogovoril za prestop Valižana, predstavniki londonskega kluba za zdaj niso na voljo za komentar.

Bale ne bo zaigral na kvalifikacijski tekmi za nastop v Evropski ligi, uradni razlog pa je poškodba noge.

Londončani so v svoje vrste pripeljali štiri nove okrepitve, Villas-Boas pa je zanikal, da so želeli s tem vplivati na Bala. ''Po idealnem scenariju bi nam uspelo zadržati vse nogometaše in okrepiti ekipo - to je glavni cilj kluba. Na koncu se lahko zgodi prav vse. Nahajamo se v zadnjih tednih prestopnega roka in lahko postane zares noro,'' je povedal Villas-Boas.

Tottenham nocoj čaka tekma proti Dinamo Tbilisiju, kjer angleški prvoligaš velja za velikega favorita, kar pa portugalskega trenerja ne bo uspavalo. ''To je končnica in zelo težka končnica. Lahko izpadeš, še preden se zaveš, kaj se je zgodilo, zato bomo izbrali močno ekipo,'' je zaključil Villas-Boas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.