Vincijevi četrti turnir v karieri

Foto: Žurnal24 Italijanka Roberta Vinci je v Barceloni zmagala že pred dvema letoma. (Foto: EPA
Tenisačice so ta teden igrale v Barceloni in Estorilu. V katalonski prestolnici je drugič po letu 2009 zmagala Italijanka Roberta Vinci, na Portugalskem pa je finale dobila Španka Anabel Medina Garrigues.
Oglej si celoten članek

Italijanka Roberta Vinci je zmagovalka teniškega turnirja WTA v Barceloni z nagradnim skladom 220 tisoč dolarjev. Šestopostavljena Vincijeva je v finalu premagala Čehinjo Lucie Hradecko s 4:6, 6:2 in 6:2. Za Italijanko je to četrti naslov v karieri po zmagah v Bogoti 2007, Barceloni 2009 in Luksemburgu 2010. Na drugi strani je Hradecka igrala v svojem četrtem finalu na turnirjih WTA, a je še brez turnirske zmage.

WTA, Barcelona, finale:

Roberta Vinci (Ita/6) : Lucie Hradecka (Češ) 4:6, 6:2, 6:2.

Španska teniška igralka Anabel Medina Garrigues pa je zmagovalka 220 tisoč dolarjev vrednega turnirja WTA v Estorilu, potem ko je v sobotnem finalnem obračunu premagala Nemko Kristino Barrois s 6:1 in 6:2. 28-letna igralka iz Valencie, trenutno na 62. mestu jakostne lestvice, je dosegla svojo 10. zmago na turnirjih WTA. Pred tem je štirikrat zmagala v Palermu in trikrat v Strasbourgu ter po enkrat v Canberri in Fesu.

WTA, Estoril, WTA, finale:

Anabel Medina Garrigues (Špa) : Kristina Barrois (Nem) 6:1, 6:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.