Šport
32 ogledov

Vincijevi četrti turnir v karieri

Italijanka Roberta Vinci je v Barceloni zmagala že pred dvema letoma. (Foto: EPA Žurnal24 main
Tenisačice so ta teden igrale v Barceloni in Estorilu. V katalonski prestolnici je drugič po letu 2009 zmagala Italijanka Roberta Vinci, na Portugalskem pa je finale dobila Španka Anabel Medina Garrigues.

Italijanka Roberta Vinci je zmagovalka teniškega turnirja WTA v Barceloni z nagradnim skladom 220 tisoč dolarjev. Šestopostavljena Vincijeva je v finalu premagala Čehinjo Lucie Hradecko s 4:6, 6:2 in 6:2. Za Italijanko je to četrti naslov v karieri po zmagah v Bogoti 2007, Barceloni 2009 in Luksemburgu 2010. Na drugi strani je Hradecka igrala v svojem četrtem finalu na turnirjih WTA, a je še brez turnirske zmage.

WTA, Barcelona, finale:

Roberta Vinci (Ita/6) : Lucie Hradecka (Češ) 4:6, 6:2, 6:2.

Španska teniška igralka Anabel Medina Garrigues pa je zmagovalka 220 tisoč dolarjev vrednega turnirja WTA v Estorilu, potem ko je v sobotnem finalnem obračunu premagala Nemko Kristino Barrois s 6:1 in 6:2. 28-letna igralka iz Valencie, trenutno na 62. mestu jakostne lestvice, je dosegla svojo 10. zmago na turnirjih WTA. Pred tem je štirikrat zmagala v Palermu in trikrat v Strasbourgu ter po enkrat v Canberri in Fesu.

WTA, Estoril, WTA, finale:

Anabel Medina Garrigues (Špa) : Kristina Barrois (Nem) 6:1, 6:2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.