Vingegaard odločno zanikal: Ne, to se ne bo zgodilo

Foto: Epa Jonas Vingegaard in Wout van Aert
Nosilec rumene majice bo še lahko računal na svojega pomembnega pomočnika.
Oglej si celoten članek

"Slišal sem govorico, da bo Wout van Aert v sredo odšel domov," je za dansko televizijo izjavil Danec Mattias Skjelmose, sicer član ekipe Lidl-Trek.

A pri Jumbo-Vismi so to odločno zanikali, tudi nosilec rumene majice Jonas Vingegaard, ki bi ob odhodu Wouta van Aerta, ta pričakuje rojstvo svojega drugega otroka, ostal brez izjemno pomembnega pomočnika. "Lahko vam povem, da bo Wout ostal. Nikamor ne bo odšel," je po deseti etapi prepričano izjavil Vingegaard.

Govorico je zanikal tudi van Aert, ki je povedal, da naj bi se otrok rodil šele po koncu tokratne francoske pentlje, a namignil, da bi se vse spremenilo, če bi prišlo do spremembe in zgodnejšega poroda.

"Pravkar sem poklical ženo in preveril, če je vse v redu. Na srečo se počuti dobro. Zato ne vem, od kje prihajajo te informacije, na Touru bom, če bo vse normalno, do konca," je po etapi povedal van Aert.

Športni direktorji Jumbo-Visme so sicer potrdili, da ima Belgijec zeleno luč, da odpotuje domov, če bo njegova žena morala v bolnišnico. Lani na primer dirke ni dokončal Nathan Van Hooydonck, ki je odpotoval domov zaradi 'nujnega primera' v družini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.