Šport > Kolesarstvo
6535 ogledov

Vingegaard odločno zanikal: Ne, to se ne bo zgodilo

Jonas Vingegaard in Wout van Aert Epa
Nosilec rumene majice bo še lahko računal na svojega pomembnega pomočnika.

"Slišal sem govorico, da bo Wout van Aert v sredo odšel domov," je za dansko televizijo izjavil Danec Mattias Skjelmose, sicer član ekipe Lidl-Trek.

A pri Jumbo-Vismi so to odločno zanikali, tudi nosilec rumene majice Jonas Vingegaard, ki bi ob odhodu Wouta van Aerta, ta pričakuje rojstvo svojega drugega otroka, ostal brez izjemno pomembnega pomočnika. "Lahko vam povem, da bo Wout ostal. Nikamor ne bo odšel," je po deseti etapi prepričano izjavil Vingegaard.

Govorico je zanikal tudi van Aert, ki je povedal, da naj bi se otrok rodil šele po koncu tokratne francoske pentlje, a namignil, da bi se vse spremenilo, če bi prišlo do spremembe in zgodnejšega poroda.

"Pravkar sem poklical ženo in preveril, če je vse v redu. Na srečo se počuti dobro. Zato ne vem, od kje prihajajo te informacije, na Touru bom, če bo vse normalno, do konca," je po etapi povedal van Aert.

Športni direktorji Jumbo-Visme so sicer potrdili, da ima Belgijec zeleno luč, da odpotuje domov, če bo njegova žena morala v bolnišnico. Lani na primer dirke ni dokončal Nathan Van Hooydonck, ki je odpotoval domov zaradi 'nujnega primera' v družini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice