Višnarjeva prekinja športno pot

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska tekačica na smučeh Katja Višnar je sporočila, da je v veselem pričakovanju, zato bo za nekaj časa športno opremo postavila v kot.
Oglej si celoten članek

Prvorojenca bo Katja Višnar s partnerjem, norveškim tekaškim asom, večkratnim svetovnim prvakom in olimpijskim zmagovalcem, Olo Vignom Hattestadom, povila konec novembra.

Enaintridesetletna slovenska olimpijka je na novinarski konferenci povedala, da s tem ne zaključuje športne kariere. "Zelo se veselim mesecev, ki prihajajo, hkrati pa vem, da imam še toliko motivacije in želje, da se bom vrnila v tekaško karavano. Moj cilj ostajajo olimpijske igre v Pjeongchangu 2018, morda pa bom nared že leto prej za svetovno prvenstvo v Lahtiju," je dejala Višnarjeva.

Tekačica, ki je dvakrat nastopila na olimpijskih igrah, v svetovnem pokalu pa tekmuje že od 2006, je še povedala, da spol otroka še ni znan, rodila pa bo na Norveškem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.