Šport
21 ogledov

Višnarjeva prekinja športno pot

Sport 02.03.14, Katja Visnar, tekacica na smuceh, foto: EPA EPA
Slovenska tekačica na smučeh Katja Višnar je sporočila, da je v veselem pričakovanju, zato bo za nekaj časa športno opremo postavila v kot.

Prvorojenca bo Katja Višnar s partnerjem, norveškim tekaškim asom, večkratnim svetovnim prvakom in olimpijskim zmagovalcem, Olo Vignom Hattestadom, povila konec novembra.

Enaintridesetletna slovenska olimpijka je na novinarski konferenci povedala, da s tem ne zaključuje športne kariere. "Zelo se veselim mesecev, ki prihajajo, hkrati pa vem, da imam še toliko motivacije in želje, da se bom vrnila v tekaško karavano. Moj cilj ostajajo olimpijske igre v Pjeongchangu 2018, morda pa bom nared že leto prej za svetovno prvenstvo v Lahtiju," je dejala Višnarjeva.

Tekačica, ki je dvakrat nastopila na olimpijskih igrah, v svetovnem pokalu pa tekmuje že od 2006, je še povedala, da spol otroka še ni znan, rodila pa bo na Norveškem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.