Vitez iz Viteza v Vitezu premagal Vitez iz Viteza

Foto: youtube NK Vitez
Pravi mestni derbi.
Oglej si celoten članek

Na Mestnem stadionu v mestu Vitez je bil odigran lokalni derbi med kluboma FK (Fudbalski klub) Vitez in NK (Nogometni klub) Vitez. Šlo je za dvoboj 15. kroga Druge lige Federacije Bosne - skupina Zahod.

Na stadionu, kjer sicer igrata oba kluba, je bil tokrat vsaj na papirju domačin FK Vitez, 'gostje' pa so povedli v 11. minuti. A v drugem polčasu je sledil preobrat, najprej je padel avtogol za 1:1, nato pa je bil sredi polčasa že postavljen končni izid, FK Vitez je zmagal z 2:1 in si priigral tudi jesensko lovoriko.

V drugi ligi FBih - Zahod sicer nastopa še en klub z imenom Vitez, gre za NK Vitez iz Bužima. V nogometni zvezi Bosne in Hercegovine si verjetno zdaj kar želijo, da bi vsaj FK Vitez napredoval v višji razred bosanskega nogometa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.