Vladimir Kličko zdaj na Povetkina?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vladimir Kličko je po zmagi proti Davidu Hayu skupaj s starejšim bratom Vitalijem obiskal Moskvo in se razgovoril tudi o svojih načrtih v prihodnosti. Obstaja možnost, da bi se naslednjič boril proti Aleksandru Povetkinu.
Oglej si celoten članek

Vladimir in Vitalij Kličko sta Moskvo prvotno obiskala zaradi številnih poslovnih zadev in dogovorov, a se seveda nista mogla izogniti vprašanjem povezanih z njuno prihodnostjo. Vitalija desetega septembra na Poljskem čaka Tomasz Adamek, Vladimir pa po zmagi proti Davidu Hayu še čaka naslednjega nasprotnika. "Skupaj z Vitalijem imava vse pomembnejše pasove v težki kategoriji. Seveda pa tukaj ni konec poti. V prihodnosti me čaka še veliko zanimivih borb in razburljivih izzivov. Želel bi boksati na domačem terenu na velikem olimpijskem stadionu v Kijevu, ki ga trenutno obnavljajo," je sprva dejal Vladimir, nato pa spregovoril o možnosti, da bi se naslednjič pomeril z Aleksandrom Povetkinom. Rus je zavidljive uspehe dosegel že na amaterski ravni, medtem ko v profesionalni karieri v 21 borbah še ni okusil grenkobe poraza. "Veliko možnosti je, da se to zgodi. Že v preteklosti smo razmišljali o borbi na Lužnikih, toda nikoli nismo dokončali pogovorov. Povetkin naj bi v prihodnje boksal proti Ruslanu Čagajevu. Če bo zmagal in bo postal obvezni izzivalec, bi lahko boksala tukaj, v Moskvi. Brat in jaz nikoli še nisva boksala v Rusiji, zato mislimo, da je to zanimiva možnost za nas. Imamo željo, da bi tukaj boksali za vse naše navijače," je še dejal Vladimir Kličko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.