Volaš v Moldavijo

Foto: Žurnal24 Iz mariborskega kluba so sporočili, da je Dalibor Volaš podpisal triinpolletno p
Najbogatejši moldavski klub šerif iz Tiraspola, ki je letos nastopal v evropski ligi, je okrepil 23-letni napadalec NK Maribor Dalibor Volaš.
Oglej si celoten članek

Napadalec iz Ankarana je odpotoval v Tiraspol in opravil temeljit zdravniški pregled. Ko so tudi zdravniki prižgali zeleno luč, je bil dogovor sklenjen.

Po podpisu pogodbe je Dalibor Volaš dejal: "Pregled je trajal skoraj tri ure, preverjali so vse, od A do Ž. Ugotovili so, da je vse v redu in odobrili prestop. Nedvomno gre ob odhodu v tujino za korak naprej v moji karieri, zelo sem vesel, da sem prestopil v takšen klub. Kako velik je, dokazuje na vsakem koraku z izjemnimi pogoji za delo."

Glede na to, da za Šerif nastopa že nekdanji član vijoličastih Miral Samardžić, bo Volaševo prilagajanje gotovo lažje. Volaš bo z novimi soigralci odpotoval na priprave v turško Antalyo, kjer se bodo 16 dni postavljali temelji za nadaljevanje sezone. Glavni cilj Šerifa je nadoknaditi štiri točke zaostanka za Dacio in poskrbeti, da naslov prvaka ostane v Tiraspolu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.