Šport > Nogomet
22 ogledov

Volaš v Moldavijo

Iz mariborskega kluba so sporočili, da je Dalibor Volaš podpisal triinpolletno p Žurnal24 main
Najbogatejši moldavski klub šerif iz Tiraspola, ki je letos nastopal v evropski ligi, je okrepil 23-letni napadalec NK Maribor Dalibor Volaš.

Napadalec iz Ankarana je odpotoval v Tiraspol in opravil temeljit zdravniški pregled. Ko so tudi zdravniki prižgali zeleno luč, je bil dogovor sklenjen.

Po podpisu pogodbe je Dalibor Volaš dejal: "Pregled je trajal skoraj tri ure, preverjali so vse, od A do Ž. Ugotovili so, da je vse v redu in odobrili prestop. Nedvomno gre ob odhodu v tujino za korak naprej v moji karieri, zelo sem vesel, da sem prestopil v takšen klub. Kako velik je, dokazuje na vsakem koraku z izjemnimi pogoji za delo."

Glede na to, da za Šerif nastopa že nekdanji član vijoličastih Miral Samardžić, bo Volaševo prilagajanje gotovo lažje. Volaš bo z novimi soigralci odpotoval na priprave v turško Antalyo, kjer se bodo 16 dni postavljali temelji za nadaljevanje sezone. Glavni cilj Šerifa je nadoknaditi štiri točke zaostanka za Dacio in poskrbeti, da naslov prvaka ostane v Tiraspolu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.