Volaša bo zamenjal Komazec

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Aktualne državne prvake iz Maribora bo okrepil 24-letni srbski napadalec Nikola Komazec, ki je nazadnje branil barve Hajduka iz Kule in bo v Ljudskem vrtu poskušal nadomestiti Daliborja Volaša.
Oglej si celoten članek

Vrste državnega in pokalnega prvaka iz Maribora je v konici napada okrepil 24-letni Nikola Komazec, ki je z NK Maribor podpisal triletno pogodbo. Napadalec iz Srbije, ki je pred tem igral za Hajduk iz Kule, bo nosil majico s številko 21.

"Po odhodu Daliborja Volaša resno računamo na Alena Ploja, ki potrjuje sposobnosti za prvo ekipo. Ob njem pa smo iskali še dodatno možnost, da povečamo kakovost v napadu. Menim, da Nikola Komazec pomeni dobro rešitev," je kadrovsko novico predstavil športni direktor Zlatko Zahovič.

Komazec prihaja v Ljudski vrt kot prost igralec, brez odškodnine. Ljudski vrt je že spoznal kot igralec Hajduka iz Kule v evropskih kvalifikacijah leta 2007, navijači Maribora pa si lahko prikličejo v spomin, da je Komazec Mariboru tedaj še kot 19-letnik dvakrat zatresel mrežo na povratni tekmi v Beogradu in je Maribor v tisti sezoni hitro končal evropsko popotovanje.

"Ponosen sem, da prihajam v velik klub. Imel sem več ponudb, a sem na povabilo iz Maribora, ob klicu Zlatka Zahoviča, sprejel odločitev za prihod v klub, ki prevladuje v Sloveniji in je uspešen v evropskih pokalih. Ko sem slišal za ponudbo iz Maribora, nisem imel prav nobenih dvomov. Hitro smo se dogovorili, ta poteza pa pomeni korak naprej v moji karieri," je v prvi izjavi kot član mariborskega moštva dejal Komazec.

Mariborska ekipa bo v soboto v Moravskih Toplicah začela priprave na novo sezono. V odpravi zaradi poškodbe ne bo Mitje Vilerja, so še sporočili iz NK Maribora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.