Volkovi so jo zagodli Portlandu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V noči na torek so v najmočnejši košarkarski ligi na svetu odigrali le eno srečanje.
Oglej si celoten članek

V sinočnji edini tekmi je ekipa Minnesota Timberwolves premagala Portland Trail Blazers s 110:109, čeprav so slednji v tretji četrtini vodili z 12 točkami prednosti. Minnesota je za končnico že odpisana, tem ko je Portland še vedno na mestu, ki tja vodi, saj je v zahodni konferenci trenutno osmi.

Gostitelji so tokrat leteli na krilih Karla-Anthonyja Townsa, ki je dosegel 34 točk in ob tem ujel še 12 žog, Andrew Wiggins pa je dodal 29 točk. Damian Lillard je ob zvoku sirene metal za zmago, a se je njegova žoga skotalila z obroča, Portland pa je s tem končal niz šestih zaporednih zmag.

Visoko vodstvo gostov v tretjem delu tekme Minnesote ni zmedlo, v zadnji četrtini so domači znova povedli, a delni izid 7:0 je Portland vrnil v igro. Towns je 57 sekund pred koncem domače popeljal v vodstvo za tri točke, odločilni poskus Lillarda, ki je bil igralec meseca marca zahodne konference, pa je zgrešil cilj.

NBA, izid:

Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers 110:109

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.