Vonnova odpovedala nastop v Leviju

Foto: EPA
Foto: EPA
Američanka Lindsey Vonn je po debaklu na prvi tekmi sezone v sredo odpovedala svoj nastop na sobotnem slalomski preizkušnji, ki jo bo gostil finski Levi. Vonnova, tudi letos največja tekmica Tine Maze, naj bi se skušala temeljiteje pripraviti na tekme v domovini.
Oglej si celoten članek

Slovita ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn ne bo nastopila na uvodni slalomski preizkušnji za svetovni pokal, ki bo v soboto v finskem Leviju. Štirikratna nosilka velikega kristalnega globusa bo v bližnjem obdobju opravila temeljite priprave za tekme, ki bodo konec tega meseca v Združenih državah Amerike in Kanadi.

Vonnova se ni izkazala na letošnji uvodni veleslalomski tekmi, ki je bila pred dvema tednoma v avstrijskem Söldnu, saj je izpadla v drugi vožnji. To je lepa priložnost za Tino Maze, zmagovalko uvodne preizkušnje, da še malce poveča naskok pred največjo tekmico zadnjih sezon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.