Šport
24 ogledov

Vonnova odpovedala nastop v Leviju

lindsey vonn EPA
Američanka Lindsey Vonn je po debaklu na prvi tekmi sezone v sredo odpovedala svoj nastop na sobotnem slalomski preizkušnji, ki jo bo gostil finski Levi. Vonnova, tudi letos največja tekmica Tine Maze, naj bi se skušala temeljiteje pripraviti na tekme v domovini.

Slovita ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn ne bo nastopila na uvodni slalomski preizkušnji za svetovni pokal, ki bo v soboto v finskem Leviju. Štirikratna nosilka velikega kristalnega globusa bo v bližnjem obdobju opravila temeljite priprave za tekme, ki bodo konec tega meseca v Združenih državah Amerike in Kanadi.

Vonnova se ni izkazala na letošnji uvodni veleslalomski tekmi, ki je bila pred dvema tednoma v avstrijskem Söldnu, saj je izpadla v drugi vožnji. To je lepa priložnost za Tino Maze, zmagovalko uvodne preizkušnje, da še malce poveča naskok pred največjo tekmico zadnjih sezon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.