Vonnova "prepričana" v nastop na OI

Foto: EPA
Foto: EPA
Američanka Lindsey Vonn, branilka velikega kristalnega globusa v alpskem smučanju, je dan po hudem padcu in poškodbah, zaradi katerih je že končala letošnjo sezono, dejala, da bo nastopila na olimpijskih igrah prihodnje leto v Sočiju.
Oglej si celoten članek

"Prepričana sem, da bom tako trdo delala, kot je največ mogoče, da bom lahko naslednje leto v Sočiju zastopala svojo državo na OI. Zdaj bom skušala čim prej priti v Vail, kjer bodo opravili potrebne operacije. Trenutno je zame pomembno, da razmišljam pozitivno," je pred odhodom v domovino v sporočilu za javnost ameriške reprezentance zapisala Lindsey Vonn, štirikratna skupna zmagovalka svetovnega pokala.

Osemindvajsetletna Američanka, ki je z 59 zmagami v svetovnem pokalu druga na večni lestvici, si je na torkovem superveleslalomu poškodovala križne vezi desnega kolena, raztrgano ima tudi stransko vez in zlomljeno golenico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.