Šport > Zimski športi
41 ogledov

Vonnova "prepričana" v nastop na OI

lindsey vonn schladming poškodba kolena EPA
Američanka Lindsey Vonn, branilka velikega kristalnega globusa v alpskem smučanju, je dan po hudem padcu in poškodbah, zaradi katerih je že končala letošnjo sezono, dejala, da bo nastopila na olimpijskih igrah prihodnje leto v Sočiju.

"Prepričana sem, da bom tako trdo delala, kot je največ mogoče, da bom lahko naslednje leto v Sočiju zastopala svojo državo na OI. Zdaj bom skušala čim prej priti v Vail, kjer bodo opravili potrebne operacije. Trenutno je zame pomembno, da razmišljam pozitivno," je pred odhodom v domovino v sporočilu za javnost ameriške reprezentance zapisala Lindsey Vonn, štirikratna skupna zmagovalka svetovnega pokala.

Osemindvajsetletna Američanka, ki je z 59 zmagami v svetovnem pokalu druga na večni lestvici, si je na torkovem superveleslalomu poškodovala križne vezi desnega kolena, raztrgano ima tudi stransko vez in zlomljeno golenico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.