Vonnova prvič po januarju 2016

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ameriška smučarska zvezdnica bo nastopila na sobotnem uvodnem veleslalomu sezone 2017/18.
Oglej si celoten članek

To bo za Lindsey Vonn prvi veleslalom po skoraj dveh letih, nazadnje je med veleslalomskimi vratci vijugala januarja 2016 v Mariboru.  Vonnova je s 77 zmagami v svetovnem pokalu rekorderka, v Söldnu pa ni nastopila že od leta 2012.

"Lindsey ima kot vedno pred sabo visoke cilje. Rada bi zmagala na čim več tekmah, prav tako - ob hitrih disciplinah - načrtuje nastop na olimpijskem veleslalomu v Pyeongchangu," je dejal šef ameriške ekipe Patrick Riml za avstrijsko tiskovno agencijo APA.

Ilka Štuhec Štuhčeva za rojstni dan na operacijsko mizo

Triintridesetletnica je sicer z odločitvijo za letošnji nastop v Söldnu malce presenetila, saj je pred tem namigovala, da se bo posvečala zgolj hitrim disciplinam, da ne bi ogrozila zdravja v olimpijski sezoni.

Söldenski ženski veleslalom bo sicer kar precej osiromašen, saj zaradi poškodb oziroma še nezadostne forme ne bodo nastopile nekatere zvezdnice, med njimi Švicarka Lara Gut, Avstrijki Eva-Maria Brem in Anna Veith ter tudi Slovenka Ilka Štuhec, ki jo čaka dolgo okrevanje po poškodbi kolena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.