Vonnova razvnela oboževalce

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ameriška zvezdnica Lindsey Vonn je svojim sledilcem na družabnih omrežjih postregla z novo žgečkljivo fotografijo.
Oglej si celoten članek

Najuspešnejša alpska smučarka vseh časov Lindsey Vonn se po koncu sezone mudi na počitnicah v karibskem otočju Turks in Caicos, ki se po mnenju nekaterih letovalcev ponaša z najlepšimi plažami na svetu.

Vonnova, ki na oddihu uživa z izbrancem Kenanom Smithom, je znana po tem, da svoje sledilce na družabnih omrežjih rada razvaja s pogosotimi objavami, tokrat pa jim je postregla s fotografijo, ki je v samo nekaj urah generirala več kot 50.000 všečkov.

Pred očmi samo en cilj

Za Američanko se pretekla sezone alpskega smučanja, v kateri je v vsem svojem sijaju zablestela Ilka Štuhec, ni začela po pričakovanjih, saj si je že pred prvo tekmo zlomila roko.
Januarja se je vrnila v karavano belega cirkusa in se že na drugi tekmi zavihtela na najvišjo stopničko. V nadaljevanju je še nekajkrat pokazala dobro formo, a se je morala tudi po zaslugi slovenske smučarke večkrat zadovoljiti z drugim mestom. Eden takšnih primerov se je zgodil prav na finalnem smuku v Aspnu, kjer je zaostala le za Mariborčanko.

Vonnova je lep uspeh dosegla tudi na svetovnem prvenstvu v St. Moritzu, s katerega se je vrnila z bronastim smukaškim odličjem.

Ameriška zvezdnica bo prihodnje leto dopolnila 33 let, a v svetovnem pokalu še ni rekla zadnje besede. Štirikratna dobitnica velikega kristalnega globusa si želi podreti rekord po številu zmag na tekmah svetovnega pokala, ki je še vedno v lasti legendarnega Ingemarja Stenmarka (86). Vonnova jih ima na računu 77.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:12 16. April 2017.

    Imela bi dosti lepšo ritino, če bi uporabljala kroj kopalk iz 80. let...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.