Šport
612 ogledov

Vonnova razvnela oboževalce

Vonn Instagram
Ameriška zvezdnica Lindsey Vonn je svojim sledilcem na družabnih omrežjih postregla z novo žgečkljivo fotografijo.

Najuspešnejša alpska smučarka vseh časov Lindsey Vonn se po koncu sezone mudi na počitnicah v karibskem otočju Turks in Caicos, ki se po mnenju nekaterih letovalcev ponaša z najlepšimi plažami na svetu.

Vonnova, ki na oddihu uživa z izbrancem Kenanom Smithom, je znana po tem, da svoje sledilce na družabnih omrežjih rada razvaja s pogosotimi objavami, tokrat pa jim je postregla s fotografijo, ki je v samo nekaj urah generirala več kot 50.000 všečkov.

Pred očmi samo en cilj

Za Američanko se pretekla sezone alpskega smučanja, v kateri je v vsem svojem sijaju zablestela Ilka Štuhec, ni začela po pričakovanjih, saj si je že pred prvo tekmo zlomila roko.
Januarja se je vrnila v karavano belega cirkusa in se že na drugi tekmi zavihtela na najvišjo stopničko. V nadaljevanju je še nekajkrat pokazala dobro formo, a se je morala tudi po zaslugi slovenske smučarke večkrat zadovoljiti z drugim mestom. Eden takšnih primerov se je zgodil prav na finalnem smuku v Aspnu, kjer je zaostala le za Mariborčanko.

Vonnova je lep uspeh dosegla tudi na svetovnem prvenstvu v St. Moritzu, s katerega se je vrnila z bronastim smukaškim odličjem.

Ameriška zvezdnica bo prihodnje leto dopolnila 33 let, a v svetovnem pokalu še ni rekla zadnje besede. Štirikratna dobitnica velikega kristalnega globusa si želi podreti rekord po številu zmag na tekmah svetovnega pokala, ki je še vedno v lasti legendarnega Ingemarja Stenmarka (86). Vonnova jih ima na računu 77.

 

Blue skies and tan lines

A post shared by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on Apr 14, 2017 at 1:51pm PDT

 

Peace and quiet

A post shared by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on Apr 11, 2017 at 7:44am PDT

Komentarjev 1
  • Avatar gujdek
    gujdek 10:12 16.april 2017.

    Imela bi dosti lepšo ritino, če bi uporabljala kroj kopalk iz 80. let...