Vonnova šokirala navijače, nato potrdila, da ji niso vdrli v račun

Foto: Instagram
Navijači nekdanje smučarske zvezdnice so bili prepričani, da ji je nekdo vdrl v račun.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn, dobitnica štirih velikih globusov in zmagovalka 82 tekem za svetovni pokal, je močno presenetila dober milijon sledilcev na družbenem omrežju twitter, kjer je z njimi delila svojo telefonsko številko.

"Mi želite poslati sporočilo? Imam novo številko in zdaj se lahko neposredno dopisujem z navijači. Družbena omrežja so zakon, a niso tako osebna kot sporočila. Ne bom mogla odgovoriti vsem, a obljubim vam, da boste dobili nekaj posebnega. 970-471-7878," je zapisala 34-letnica.

Gre za redko videno potezo, zato se je med sledilci razširilo prepričanje, da je zvezdnici nekdo vdrl v račun. Pogosteje se namreč zgodi, da morajo zvezdniki menjati telefonsko številko, potem ko se ta enkrat pojavi v javnosti, a Vonnova očitno tako pogreša interakcijo z navijači, da je številko posredovala kar sama. 

Nekaj minut kasneje se je oglasila še drugič in potrdila, da ne gre za prevaro. "Niso mi vdrli v račun. Res sem objavila svojo telefonsko številko. Pišite mi, če ste moji navijači. Samo pravi navijači," je nagovorila skeptične oboževalce.

Vonnova je sprožila tudi številne pomisleke, mnogi so namreč izrazili skrb, da se je z objavo izpostavila sporočilom z neprimerno in žaljivo vsebino, a svoje odločitve za zdaj še ne obžaluje.

"Dobila sem ogromno sporočil navijačev, tako da je vse super. Hvala vsem," je zapisala.

Če ste si tudi vi želeli komunicirati z najuspešnejšo alpsko smučarko vseh časov, je to vaša priložnost. Ob poslanem sporočilu boste najprej prejeli avtomatiziran odgovor, kasneje pa naj bi vam odgovorila tudi Vonnova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:46 6. Julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 11:17 5. Julij 2019.

    Ima pa narastka....nima za barvo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.