Šport > Zimski športi
9804 ogledov

Vonnova šokirala navijače, nato potrdila, da ji niso vdrli v račun

Instagram
Navijači nekdanje smučarske zvezdnice so bili prepričani, da ji je nekdo vdrl v račun.

Lindsey Vonn, dobitnica štirih velikih globusov in zmagovalka 82 tekem za svetovni pokal, je močno presenetila dober milijon sledilcev na družbenem omrežju twitter, kjer je z njimi delila svojo telefonsko številko.

"Mi želite poslati sporočilo? Imam novo številko in zdaj se lahko neposredno dopisujem z navijači. Družbena omrežja so zakon, a niso tako osebna kot sporočila. Ne bom mogla odgovoriti vsem, a obljubim vam, da boste dobili nekaj posebnega. 970-471-7878," je zapisala 34-letnica.

Gre za redko videno potezo, zato se je med sledilci razširilo prepričanje, da je zvezdnici nekdo vdrl v račun. Pogosteje se namreč zgodi, da morajo zvezdniki menjati telefonsko številko, potem ko se ta enkrat pojavi v javnosti, a Vonnova očitno tako pogreša interakcijo z navijači, da je številko posredovala kar sama. 

Nekaj minut kasneje se je oglasila še drugič in potrdila, da ne gre za prevaro. "Niso mi vdrli v račun. Res sem objavila svojo telefonsko številko. Pišite mi, če ste moji navijači. Samo pravi navijači," je nagovorila skeptične oboževalce.

Vonnova je sprožila tudi številne pomisleke, mnogi so namreč izrazili skrb, da se je z objavo izpostavila sporočilom z neprimerno in žaljivo vsebino, a svoje odločitve za zdaj še ne obžaluje.

"Dobila sem ogromno sporočil navijačev, tako da je vse super. Hvala vsem," je zapisala.

Če ste si tudi vi želeli komunicirati z najuspešnejšo alpsko smučarko vseh časov, je to vaša priložnost. Ob poslanem sporočilu boste najprej prejeli avtomatiziran odgovor, kasneje pa naj bi vam odgovorila tudi Vonnova.

Komentarjev 2
  • Avatar Zueliansa
    Zueliansa 01:46 06.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • supreme 11:17 05.julij 2019.

    Ima pa narastka....nima za barvo