Vonnova spet na smučeh: "Končno sem nazaj!"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Lindsey Vonn je na Facebooku objavila fotografijo treninga v Vailu, kjer se je po sedmih mesecih in hudi poškodbi kolena spet postavila na smuči.
Oglej si celoten članek

Največja nasprotnica Tine Maze se je po hudi poškodbi, ki jo je staknila na svetovnem prvenstvu v Schladmingu, vrnila na bele strmine in občutke navdušeno delila s svojimi prijatelji na Facebooku in sledilci na Twitterju.

"Minilo je 7 mesecev odkar sem se ponesrečila in strgala kolenske vezi ter zlomila golenico. Po operaciji, okrevanju, treningih in VELIKO potrpljenja, sem končno NAZAJ!" je zapisala Lindsey Vonn, ki še vedno sanja o povratku na prihajajočih olimpijskih igrah v Sočiju.

"Hvala vsem mojim navijačem, družini in prijateljem, ki so me spravili nazaj na sneg! Če ste mislili, da me bo to ustavilo, potem me ne poznate. Sem na poti v Soči in ne upočasnjujem!" je še dodala Američanka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.