Šport
33 ogledov

Vonnova spet na smučeh: "Končno sem nazaj!"

Vonn Vail Kolorado Colorado povratek poškodba Twitter Facebook Facebook
Lindsey Vonn je na Facebooku objavila fotografijo treninga v Vailu, kjer se je po sedmih mesecih in hudi poškodbi kolena spet postavila na smuči.

Največja nasprotnica Tine Maze se je po hudi poškodbi, ki jo je staknila na svetovnem prvenstvu v Schladmingu, vrnila na bele strmine in občutke navdušeno delila s svojimi prijatelji na Facebooku in sledilci na Twitterju.

"Minilo je 7 mesecev odkar sem se ponesrečila in strgala kolenske vezi ter zlomila golenico. Po operaciji, okrevanju, treningih in VELIKO potrpljenja, sem končno NAZAJ!" je zapisala Lindsey Vonn, ki še vedno sanja o povratku na prihajajočih olimpijskih igrah v Sočiju.

"Hvala vsem mojim navijačem, družini in prijateljem, ki so me spravili nazaj na sneg! Če ste mislili, da me bo to ustavilo, potem me ne poznate. Sem na poti v Soči in ne upočasnjujem!" je še dodala Američanka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.