Vonnovo pobirali delavci ob stezi

Foto: EPA
Foto: EPA
Povratnica v svetovni pokal in najboljša smukačica vseh časov Lindsey Vonn je smuk v Cortini d'Ampezzo končala v zaščitni ogradi.
Oglej si celoten članek

Smukaška proga v Cortini d'Ampezzo ni bila pisana na kožo Lindsey Vonn, ki je po padcu na petkovem trenignu ponovila napako na sobotni tekmi in na istem mestu končala v snegu. 

Foto: Youtube lindsey vonn Američanka, ki se je po skoraj enoletni odsotnosti nedavno vrnila v svetovni pokal, se je pobrala s pomočjo delavcev ob stezi, ob padcu pa na srečo ni utrpela hujših poškodb.

''Boli me hrbet, čutim tudi bolečine v roki, a za zdaj je vse v redu,'' je pojasnila Vonnova, ki se je po vrnitvi med elito že na drugi tekmi povzpela na najvišjo stopničko.

V Cortini se je še enkrat potrdilo njeno vodilo, da drugo mesto pomeni poraz. Zmaga ali nič, je v svoji karieri večkrat poudarila Vonnova. Tokrat je ostala praznih rok, odgovornost za napako pa prevzela na svoja pleča. ''Pred zavojem sem zavestno želela nekoliko zmanjšati hitrost, ampak mi je pobralo smučko in dejansko nisem več mogla ničesar narediti. Šlo je za mojo napako,'' je pojasnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.