Šport > Zimski športi
27 ogledov

Vonnovo pobirali delavci ob stezi

lindsey vonn EPA
Povratnica v svetovni pokal in najboljša smukačica vseh časov Lindsey Vonn je smuk v Cortini d'Ampezzo končala v zaščitni ogradi.

Smukaška proga v Cortini d'Ampezzo ni bila pisana na kožo Lindsey Vonn, ki je po padcu na petkovem trenignu ponovila napako na sobotni tekmi in na istem mestu končala v snegu. 

lindsey vonn | Avtor: Youtube Youtube
Američanka, ki se je po skoraj enoletni odsotnosti nedavno vrnila v svetovni pokal, se je pobrala s pomočjo delavcev ob stezi, ob padcu pa na srečo ni utrpela hujših poškodb.

''Boli me hrbet, čutim tudi bolečine v roki, a za zdaj je vse v redu,'' je pojasnila Vonnova, ki se je po vrnitvi med elito že na drugi tekmi povzpela na najvišjo stopničko.

V Cortini se je še enkrat potrdilo njeno vodilo, da drugo mesto pomeni poraz. Zmaga ali nič, je v svoji karieri večkrat poudarila Vonnova. Tokrat je ostala praznih rok, odgovornost za napako pa prevzela na svoja pleča. ''Pred zavojem sem zavestno želela nekoliko zmanjšati hitrost, ampak mi je pobralo smučko in dejansko nisem več mogla ničesar narediti. Šlo je za mojo napako,'' je pojasnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.