Vplačal dva evra in zadel deset tisočakov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V javnosti se je pojavila fotografija stavnega listka, ki ga je vplačal kapetan Lazia Stefano Mauri. Afera prirejanja rezultatov v italijanskem nogometu se tako zaostruje, saj je Italijan, ki so ga aretirali 28. maja, z vplačilom dveh evrov zaslužil kar deset tisočakov.
Oglej si celoten članek

Stefano Mauri je zavidljivo vsoto zaslužil s stavami v italijanski Serie A, kar je nogometašem omenjene lige sicer prepovedano. Vezist Lazia je na stavnem listku označil dve tekmi in s preroškimi sposobnostmi napovedal dva skoraj neverjetna rezultata, ki sta mu iz dveh prinesla kar desettisoč evrov.

Mauri je stavil na obračun med Fiorentino in Napolijem, kjer je napovedal zmago slednjih, in sicer z rezultatom 3:0. Še bolj neverjetna pa je stava na obračunu med Interjem in Bologno, kjer je prav tako stavil na rezultat v višini 3:0, vendar ne v korist favoriziranih nogometašev iz Milana.

Prav neverjetno je, da sta se tekmi končali s točno takšnima rezultatoma, kar je Italijanu prineslo visok denarni dobitek. Po aretaciji 28. maja je Mauri v priporu preživel teden dni, nato pa so ga preselili v hišni pripor. Enaka usoda je doletela Omarja Milanetta, nekdanjega igralca Genoe in trenutno člana Padove. Oba sta namreč osumljena prirejanja rezultatov v sezoni 2010/2011. Zaradi suma vpletenosti v škandal, ki so ga že poimenovali Calcioscommesse, pa selektor Cesare Prandellli na Euru ni mogel računati tudi na Domenica Criscita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.