Vpogled v življenje Rafaela Nadala

Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Ana María Parera , Maria Francisca Xisca Perello Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal Foto: Facebook rafael nadal
Španski teniški igralec Rafael Nadal še vedno ni okreval po poškodbi kolena. Nekdanji prvi igralec sveta je v zadnjem času zelo aktiven na socialnem omrežju Facebook, preko katerega oboževalce in teniške navdušence obvešča o svojem okrevanju.
Oglej si celoten članek

Rafael Nadal je iz teniške karavane odsoten že od julija, ko ga je v drugem kolu Wimbledona senzacionalno premagal Lukaš Rosol. Španec je imel v preteklosti že težave s koleni, v letošnji sezoni pa je moral izpustiti veliko število največjih turnirjev. Manjkal je na olimpijskih igrah v Londonu, izpustil oba pripravljanja mastersa v Kanadi in ZDA, nato pa odpovedal še US Open.

Zmagovalec enajstih turnirjev za grand slam je nedavno oznanil, da še vedno ni stoodstotno pripravljen, zato po vsej verjetnosti ne bo potoval v Tokijo, prav tako pa bi lahko izpustil turnir v Valencii. Teniška javnost se sprašuje, ali bo Nadal lahko zaigral vsaj na turnirju zaključne osmerice, ki po potekal novembra v londonski O2 areni, odgovora na to pa trenutno ne ve nihče. Priljubljeni Rafa, ki ima na Facebooku več kot 11 milijonov oboževalcev, je zaradi poškodbe nazadoval na četrto mesto lestvice ATP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.