Šport
40 ogledov

Vpogled v življenje Rafaela Nadala

rafael nadal
1/18
Facebook
Španski teniški igralec Rafael Nadal še vedno ni okreval po poškodbi kolena. Nekdanji prvi igralec sveta je v zadnjem času zelo aktiven na socialnem omrežju Facebook, preko katerega oboževalce in teniške navdušence obvešča o svojem okrevanju.

Rafael Nadal je iz teniške karavane odsoten že od julija, ko ga je v drugem kolu Wimbledona senzacionalno premagal Lukaš Rosol. Španec je imel v preteklosti že težave s koleni, v letošnji sezoni pa je moral izpustiti veliko število največjih turnirjev. Manjkal je na olimpijskih igrah v Londonu, izpustil oba pripravljanja mastersa v Kanadi in ZDA, nato pa odpovedal še US Open.

Zmagovalec enajstih turnirjev za grand slam je nedavno oznanil, da še vedno ni stoodstotno pripravljen, zato po vsej verjetnosti ne bo potoval v Tokijo, prav tako pa bi lahko izpustil turnir v Valencii. Teniška javnost se sprašuje, ali bo Nadal lahko zaigral vsaj na turnirju zaključne osmerice, ki po potekal novembra v londonski O2 areni, odgovora na to pa trenutno ne ve nihče. Priljubljeni Rafa, ki ima na Facebooku več kot 11 milijonov oboževalcev, je zaradi poškodbe nazadoval na četrto mesto lestvice ATP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.