"Vprašajte njega, on mi prisluškuje"

Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
Portugalski strateg je pod vse večjim pritiskom.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni velikan Manchester United beleži najslabši uvod v ligaško sezono po letu 1989, ko je na prvih sedmih tekmah zbral vsega sedem točk.

Rdeči vragi so v prejšnjem krogu izgubili proti West Hamu (3:1) in z desetimi točkami po sedmih odigranih krogih elitnega angleškega prvenstva zasedajo šele skromno deseto mesto. Za vodilnim Man Cityjem in drugouvrščenim Liverpoolom zaostajajo že za devet točk.

Katastrofalen uvod v sezono je botroval govoricam, da je José Mourinho na izhodnih vratih slovitega kluba. Vodilni možje naj bi že stopili v stik z nekdanjim trenerjem Real Madrida Zinedinom Zidanom in ga povabili na Old Trafford.

Po navedbah britanskih medijev je Zidane poklical Mourinha, s katerim naj bi se o ponudbi odkrito pogovorila.

Mourinha so za komentar povprašali na ponedeljkovi tiskovni konferenci pred obračunom lige prvakov z Valencio, vendar govoric ni želel komentirati, temveč je pozornost raje preusmeril na britanskega novinarja, kateremu je celo očital, da prisluškuje njegovemu telefonu.

Foto: Epa

"Vprašajte njega, tam zadaj, on je pisal o tem. Namesto da sprašujete mene, vprašajte njega. On je to napisal," je s prstom kazal Mourinho.

Na vprašanje novinarskega kolega, ali je Zidane res navezal stik z Mourinhom, je novinar britanskega časnika The Sun Neil Curtis samozavestno odvrnil: "Da, seveda je bil." Ob tem se je po konferenčni sobi razlegel smeh.

"Kar njega vprašajte. On prisluškuje mojemu telefonu," je dodal Mourinho. Na vprašanje, ali meni, da je njegov stolček v nevarnosti, pa je odvrnil: "Ne, mislim, da ni."


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.