Šport > Nogomet
1868 ogledov

"Vprašajte njega, on mi prisluškuje"

1/5
Epa
Portugalski strateg je pod vse večjim pritiskom.

Angleški nogometni velikan Manchester United beleži najslabši uvod v ligaško sezono po letu 1989, ko je na prvih sedmih tekmah zbral vsega sedem točk.

Rdeči vragi so v prejšnjem krogu izgubili proti West Hamu (3:1) in z desetimi točkami po sedmih odigranih krogih elitnega angleškega prvenstva zasedajo šele skromno deseto mesto. Za vodilnim Man Cityjem in drugouvrščenim Liverpoolom zaostajajo že za devet točk.

Katastrofalen uvod v sezono je botroval govoricam, da je José Mourinho na izhodnih vratih slovitega kluba. Vodilni možje naj bi že stopili v stik z nekdanjim trenerjem Real Madrida Zinedinom Zidanom in ga povabili na Old Trafford.

Po navedbah britanskih medijev je Zidane poklical Mourinha, s katerim naj bi se o ponudbi odkrito pogovorila.

Mourinha so za komentar povprašali na ponedeljkovi tiskovni konferenci pred obračunom lige prvakov z Valencio, vendar govoric ni želel komentirati, temveč je pozornost raje preusmeril na britanskega novinarja, kateremu je celo očital, da prisluškuje njegovemu telefonu.

 | Avtor: Epa Epa

"Vprašajte njega, tam zadaj, on je pisal o tem. Namesto da sprašujete mene, vprašajte njega. On je to napisal," je s prstom kazal Mourinho.

Na vprašanje novinarskega kolega, ali je Zidane res navezal stik z Mourinhom, je novinar britanskega časnika The Sun Neil Curtis samozavestno odvrnil: "Da, seveda je bil." Ob tem se je po konferenčni sobi razlegel smeh.

"Kar njega vprašajte. On prisluškuje mojemu telefonu," je dodal Mourinho. Na vprašanje, ali meni, da je njegov stolček v nevarnosti, pa je odvrnil: "Ne, mislim, da ni."


 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice