Šport > Nogomet
5817 ogledov

Srbski as daroval 70.000 evrov za zdravljenje štiriletnika

Print Screen
Anonimnež je za zdravljenje dečka, čigar družina je nato razkrila njegovo identiteto, prispeval kar 70.000 evrov.

Družina štirilenega dečka Dušana Todorovića je razkrila identiteto slavnega nogometaša, ki je za zdravljenje njihovega otroka nesebično prispeval 70.000 evrov. Gre za srbskega obrambnega vezista Manchester Uniteda Nemanjo Matića.

Dušan Todorović boleha za malignim tumorjem nadledvične žleze. Malček nujno potrebuje opreracijo, saj so mu v nasprotnem primeru šteti dnevi. Družina je za nujen operativni poseg in nadaljevanje zdravljena na kliniki Sant Joan de Déu v Barceloni potrebovala slabih 200.000 evrov, zato se je za pomoč obrnila na srbsko javnost.

V humanitarno akcijo se je vključilo ogromno število ljudi, ki pa do predvidenega roka (15. september) niso zbrali zadostnega zneska. Primanjkljaj v višini 70.000 evrov je nato poravnal anonimnež, ki je dečku omogočil pravočasen odhod v Barcelono.

"Gre za gospoda Nemanjo Matića, ki se mu iz srca zahvaljujemo. Zahvaljujemo se tudi vsem, ki so nam tako ali drugače stali ob strani. Duki je združil ljudi, združil je nezdružljivo," je za srbski Blic povedal oče Aleksandar Todorović.

nemanja matića | Avtor: Epa Epa

Matić je od leta 2017 član Manchester Uniteda, s katerim je sklenil triletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za eno leto.

Komentarjev 1
  • Avatar Villamilla
    Villamilla 01:18 22.september 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > www.Sexydrom.com