Šport > Nogomet
794 ogledov

"Lahko si bogat, a stila ne moreš kupiti"

Mourinho Guardiola Epa
Jose Mourinho je našel nov vzrok za slabo voljo.

Pri Manchester Cityju so v petek objavili dokumentarni film, ki prikazuje njihovo pot do osvojitve angleškega naslova v minuli sezoni. Številni so film dobro sprejeli, a ne vsi. Med slednjimi je tudi trener Cityjevega mestnega tekmeca Uniteda Jose Mourinho. Portugalcu je v nos najverjetneje šla oznaka igra, ki jo naj bi prakticiral pri rdečih vragih. Njegov defenzivni pristop so namreč označili za 'parkiranje avtobusa' pred lastnim golom.

"Lahko naredite fantastičen film, a pri tem istočasno tudi spoštujete tekmece. Lahko ste bogat klub, lahko si privoščite kupiti najboljše igralce, ampak ne morete kupiti stila. Citi je to natančno pokazal. To je očitno," je oceno o filmu All or nothing: Manchester City za Sky Sports podal Mourinho.

jose mourinho paul pogba Počilo med zvezdnikoma Šport "Če želiš govoriti z mano, to stori preko mojega agenta"

Njegov odziv je pri nekaterih naletel na posmeh, saj gre za trenerja, ki je s prihodom na Old Trafford zapravil 380 milijonov funtov za nakup nogometašev, a je ostal brez želenega naslova prvakov. Portugalski strateg je sicer v vse težjem položaju, saj je povzročil kar nekaj sporov v garderobi, še zlasti težaven naj bi bil njegov odnos z najdražjim igralcem Paulom Pogbajem, igra Uniteda ni prepričljiva, mnogi pa mu tako že iščejo naslednika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.