Šport > Nogomet
3400 ogledov

"Če želiš govoriti z mano, to stori preko mojega agenta"

jose mourinho paul pogba
Spor med trenerskim in igralskim zvezdnikom.

Vzdušje v slačilnici Manchester Uniteda je doseglo novo dno. Trener rdečih vragov Jose Mourinho je tako svojega najdražjega nogometaša Paula Pogbaja opozoril, da naj svojih mnenj o klubu ne izraža v pogovorih z mediji ter dodal, da naj zahteva izpisnico, če si znova želi zapustiti United. 

Novopečeni svetovni prvak s francosko reprezentanco je na vse skupaj Mournihu odvrnil, da če se želi še uradno pogovarjati z njim, naj to stori preko igralčevega zastopnika. To je kontraverzni agent Mino Raiola.

Mourinha je sicer ujezila izjava, ki jo Francoz dal po zmagi v uvodnem kolu Premier League, ko so rdeči vragi doma z 2:1 premagali Leicester City. "So reči, ki jih lahko izrečem in stvari, ki jih ne smem, ker bom dobil kazen," so bile besede, ki so ujezile portugalskega stratega. Ta je sicer pred dvobojem z lisicami Pogbaja izbral za kapetana, vezist pa je zabil enega izmed golov in bil izbran za igralca tekme.

anthony martial jose mourinho Je to slovo? Šport Ponosni očka vrnil udarec Mourinhu

Nesoglasja med Mourinhom in Pogbajem so se začela v min uli sezoni, ko je Portugalec nekajkrat zamenjal zvezdnika, ali pa ga ni niti uvrstil v ekipo. Mourinho je besen tudi na Raiolo, ker naj bi ta povzročal nemir zaradi govoric o zanimanju Barcelone za Pogbaja, slednji pa ni dejal, da ga selitev ne zanima

Pogba je sicer svojo mladinsko kariero prebil pri Unitedu, nato leta 2012 ni želel podaljšati sodelovanja in se je preselil brez odškodnine k Juventusu, pred dvema letoma pa za rekorden znesek znova prestopil k rdečim vragom.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.