Šport > Nogomet
488 ogledov

Mourinho po tekmi poklonil dečku darilo

Jose Mourinho Epa
Portugalec je dokazal, da vsekakor ceni navijaško podporo, katere je še deležen s strani dela Unitedovih navijačev.

Jose Mourinho se je znašel pod velikim pritiskom, saj je njegov Manchester United katastrofalno začel s sezono, vrhunec pa je bil poraz proti Tottenhamu kar s 3:0.

Jose Mourinho Zapustil konferenco Šport Mourinho besno zahteval spoštovanje

Se je pa nekoliko odkupil v zadnjem kolu, ko je premagal Burnley 2:0. V vrste Rdečih vragov se je tako vrnilo nekaj samozavesti, del navijačev, ki je podpiral Mourinha tudi po porazu s Tottenhamom, pa ga je po koncu tekme pozdravil z aplavzom, na kar je Mourinho odgovoril z lepo gesto.

Pokazal jim je, kako jih spoštuje ter ceni, tako da se je po tekmi napotil zahvaliti pred njihovo tribuno, nato pa je celo preskočil reklamne panoje ter popolnoma ignoriral vznemirjene redarje, ko je enemu dečku poklonil svojo jakno.

Mourinho je sicer nedavno v svojem stilu odgovoril na namigovanja, da ga bodo odpustili: "Če me naženejo, se vam sploh sanja, koliko denarja mi bodo morali izplačati? Pravijo, da sem v nevarnosti, sam se ne strinjam."

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice