Šport > Nogomet
1724 ogledov

Nov šok na Old Traffordu, zdaj proti Mourinhu tudi navijači

Jose Mourinho
Učenec poskrbel za hitro slovo učitelja.

Vse manj je tistih, ki verjamejo, da bo Jose Mourinho dočakal konec sezone na klopi Manchester Uniteda, vse bližje pa je ponovitev zgodb, ko je Portugalec v svoji tretji sezoni moral zapustiti klop klubov, ki jih je vodil. Spori z največjim zvezdnikom v moštvu, razdeljena slačilnica in slabi rezultati so postali vsakdan na Old Traffordu. Zdaj se je vsemu pridružil še izpad v ligaškem pokalu, rdeče vrage je izločil Derby County, ki ga vodi nekdanji Mourinhov varovanec pri Chelseaju Frank Lampard.

Gostitelji so sicer odlično odprli tekmo in hitro povedli po zaključku Juana Mate, nato pa po vodstvu znova popustili v svojih napadih, enaka taktika se je Unitedu že maščevala na nekaterih dvobojih v bližnji preteklosti. Drugoligaš je v drugem polčasu najprej izenačil s fenomenalnim prostim strelom Harryja Wilsona, nato pa ob koncu drugega dela povedel z 2:1 po zadetku Jacka Marriotta. Že prej je bil ob neodločenem izidu izključen domači vratar Sergio Romero. 

Rdeči vragi so nato izenačili v 95. minuti, ko je bil po predložku v kazenski prostor gostov najvišji belgijski reprezentant Marouane Fellaini in sledile so enajstmetrovke. Prvih osem strelcev na obeh straneh je bilo zanesljivih, nato pa je strel z bele točke zapravil Phil Jones.

jose mourinho paul pogba Dokončno počilo Šport Mourinho vzel kapetanski trak Pogbaju, ta bo kmalu prodan

Po novi blamaži Mourinho izgublja podporo tudi pri navijačih, ki so mu doslej stali ob strani.

Komentarjev 1
  • Lara_Wanganeen 17:57 26.september 2018.

    Google plača 35000 $ na mesec, moja zadnja plača je bila 35284 $ za delo 4 ure na dan na spletu in sami izberite svoj delovni čas. Zdi se, da je tako dober, da toliko denarja, ko drugi ljudje delajo ...prikaži več za toliko manj. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. To je tist0, karr počnem ... ........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com