Vratar z evrogolom... s 40 metrov... v 94. minuti... izenačil izid! (Video)

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nogometna tekma v Romuniji se je končala na neverjeten način - z zadetkom vratarja s prostega strela s približno 40 metrov in to v 94. minuti.
Oglej si celoten članek

Na nogometni tekmi romunske lige so nogometaši Somuz Falticeni-ja gostovali pri ekipi CSM Pascani. Gostom, ki so še v sodnikovem podaljšku izgubljali z 2:1, je pomembna vsaka točka, saj bijejo težak boj za obstanek v ligi. Video Neverjetne scene ob napredovanju v drugo ligo

V 94. minuti tekme je že izgledalo, da je vsakršno upanje izgubljeno ter da se bodo z gostovanja vrnili praznih rok, nato pa je stvari v svoje roke prevzel njihov vratar, ki je izvedel neverjeten prosti strel.

V podobnih situacijah je sicer nekaj povsem normalnega, da se v nasprotni kazenski prostor napoti tudi vratar, ki nato poizkusi izkoristiti svojo višino ter z udarcem z glavo doseči zadetek. Toda pri gostujoči ekipi so se odločili za presenečenje.

Foto Fotografija tedna: Mati med celo tekmo vratarju držala dežnik

Ko so čisto vsi nasprotni nogometaši pričakovali predložek, se je vratar namreč odločil za neposreden strel na vrata ter s pravim projektilom izenačil izid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.