Vratarju podtaknili urin namesto vode

Foto: EPA
Foto: EPA
Vratar nižjeligaškega švicarskega nogometnega kluba Muri Reto Felder bo tožil navijače Badena, proti kateremu je njegov klub pred dnevi odigral prvenstveno srečanje
Oglej si celoten članek

Med tekmo so navijači Badna vratarju Murija, švicarskega nižjeligaša, Retu Felderju, plastenko vode zamenjali s plastenko urina.

Felder je povedal, da mu je bilo izjemno neprijetno, ko je ugotovil, da je v plastenki namesto vode urin. Po poročanju švicarskega tabloida Blick so za zdaj neznani huligani nagovorili pobiralca žog, da je vratarju med polčasom zamenjal steklenico. Ko je vratar popil požirek urina, so huligani vzklikali: "Zdaj imaš AIDS."

Teče notranja preiskava

Trener kluba nesrečnega vratarja Beat Hubeli je bil šokiran: "To je višek ogabnosti. Igral sem nogomet in doživel veliko stvari, a to prekaša vse." Predsednik Badena Tomi Braun se je v imenu kluba opravičil vratarju in sporočil, da glede incidenta opravljajo notranjo preiskavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.