Bodo moški smuk prestavili?

Foto: Epa
Foto: Epa
Kraljevska disciplina alpskega smučanja se bo morda morala prilagoditi vremenu.
Oglej si celoten članek

Moški smuk na olimpijskih igrah v alpskem centru Jeongseon bi lahko zaradi premočnega vetra prestavili iz nedelje na ponedeljek, je vodjem ekip na prizorišču povedal prvi mož tekmovanj Mednarodne smučarske zveze Markus Waldner. 

Predvidevajo, da naj bi v nedeljo pihal veter z okrog 55 kilometri na uro in bi morali zato ustaviti gondolo. Z gondolo pripeljejo tekmovalce in drugo osebje na start. 

Sprva so predlagali, da bi tekmovanje pripravili v poznejše nedeljske ure, ko naj bi bilo manj vetra, pa je to zavrnil Mednarodni olimpijski komite. Start smuka je predviden v nedeljo ob tretji uri zjutraj po slovenskem času.

Trening smuka Kline 40., ostali še slabši

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.