Vrhunec, če bi zaigral za Barco

Foto: Žurnal24 Andrej Aršavin naj bi bil tik pred odhodom iz Arsenala. (Foto: Reuters)
Rus Andrej Aršavin si v prihodnosti želi zaigrati za katalonskega velikana Barcelono. Igralec Arsenala za Barco navija že od malih nog. S prestopom bi doživel vrhunec v svoji karieri.
Oglej si celoten članek

"Samo eno sezono si želim igrati za Barcelono. To bi bil vrhunec moje kariere. Barca je najboljši klub na svetu in uživam v njihovi igri. Trenutno so veliko boljši od vseh ostalih,“ je Andrej Aršavin dejal za ruski dnevnik Sport-Express. Barcelona je tudi v letošnji sezoni na dobri poti, da znova osvoji naslov državnega prvaka. Še vedno pa je tudi v igri za zmago v Ligi prvakov, čeprav je prvo tekmo polfinala proti Interju klonila s 3:1. Aršavin dobro ve, zakaj so Katalonci izgubili: "To je Mourinhova čarovnija, on je genijalec. Meni osebno so najboljši trije trenerji: angleški selektor Fabio Capello, Jose Mourinho in Guus Hiddink. Če bi jaz izbiral selektorja Rusije, bi se odločil za nekoga izmedn jih. Arsene Wenger je tudi dober trener, a ne za selektorja Rusije,“ je še dejal Andrej Aršavin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.