Šport > Nogomet
34 ogledov

Vrhunec, če bi zaigral za Barco

Andrej Aršavin naj bi bil tik pred odhodom iz Arsenala. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Rus Andrej Aršavin si v prihodnosti želi zaigrati za katalonskega velikana Barcelono. Igralec Arsenala za Barco navija že od malih nog. S prestopom bi doživel vrhunec v svoji karieri.

"Samo eno sezono si želim igrati za Barcelono. To bi bil vrhunec moje kariere. Barca je najboljši klub na svetu in uživam v njihovi igri. Trenutno so veliko boljši od vseh ostalih,“ je Andrej Aršavin dejal za ruski dnevnik Sport-Express. Barcelona je tudi v letošnji sezoni na dobri poti, da znova osvoji naslov državnega prvaka. Še vedno pa je tudi v igri za zmago v Ligi prvakov, čeprav je prvo tekmo polfinala proti Interju klonila s 3:1. Aršavin dobro ve, zakaj so Katalonci izgubili: "To je Mourinhova čarovnija, on je genijalec. Meni osebno so najboljši trije trenerji: angleški selektor Fabio Capello, Jose Mourinho in Guus Hiddink. Če bi jaz izbiral selektorja Rusije, bi se odločil za nekoga izmedn jih. Arsene Wenger je tudi dober trener, a ne za selektorja Rusije,“ je še dejal Andrej Aršavin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.