Vrhunski igralec aretiran zaradi pretepanja bivše žene vpričo otroka

Foto: Epa
Foto: Epa
Teniški igralec, ki kroji najboljšo trideseterico na svetu, se je znašel v primežu organov pregona.
Oglej si celoten članek

Gruzijec Nikoloz Basilashvili trenutno drži 27. mesto na svetovni lestvici ATP, nase je opozoril z zmagami na treh turnirjih serije 500.

V Tbilisiju so Basilashvilija aretirali zaradi nasilja v družini, 28-letnik naj bi pred očmi svojega otroka fizično obračunal s svojo bivšo ženo, sicer materjo njegovega potomca.

Basilashvili je bil izpuščen na prostost po plačilu varščine, a ga 16. julija v gruzijski prestolnici čaka sodna obravnava. To je potrdilo tudi generalno tožilstvo.

Dosežek Pri 22-ih postala najboljše plačana športnica v zgodovini

"Po preiskavi je bilo ugotovljeno, da je N. B. 21. maja v soseski Avchala v Tbilisiju izvajal fizično nasilje nad bivšo soprogo N. D.," je povedala predstavnica državnega tožilstva.

Če bo spoznan za krivega, Basilashviliju grozi od 200 do 400 ur družbeno-koristnega dela ali pa zaporna kazen v trajanju od enega do treh let.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.