Vrnitev v zmajevo gnezdo

Foto: Saša Despot Sport 23.08.2013 Domen Lorbek, kosarka, prijateljska tekma, Slovenija - Crna Gor
Petrol Olimpija Ljubljana je v nedeljo podpisala pogodbo z nekdanjim slovenskim reprezentantom.
Oglej si celoten članek

Domen Lorbek (198 cm, 1985) se vrača v Olimpijo, kjer je nazadnje nastopal v sezoni 2006/2007. Igralec in vodstvo kluba so se dogovorili za enoletno sodelovanje.

Dvaintridesetletni Lorbek, ki je otrok Olimpije, je lansko sezono začel v španskem Betisu iz Seville, kjer je zaradi poškodbe kolena odigral zgolj štiri tekme. Pred tem je uspešno nastopal po Evropi v najmočnejših prvenstvih v Španiji, Italiji in Turčiji.

Lorbek je za slovensko izbrano vrsto nastopil tudi na treh evropskih prvenstvih (Poljska, Španija, Slovenija) in na svetovnem prvenstvu leta 2014 v Španiji. Za Slovenijo je leta 2004 osvojil zlato medaljo na evropskem prvenstvu do 20 let.

"Veselim se, da bom po enem letu odsotnosti spet v pogonu. Iskal sem pravo sredino, kjer se lahko dokažem na čim več kvalitetnih tekmah. V Petrol Olimpijo sem se vrnil brez kakršnihkoli pričakovanj in z miselnostjo, da grem iz tekme v tekmo. Verjamem, da bom dobro izkoristil minutažo, ki mi jo bo namenil trener Okorn. Naredil sem že nekaj treningov z ekipo in verjamem, da se bomo s soigralci dobro povezali kot ekipa," je za klubsko spletno stran dejal Lorbek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.