Vrnitev Volaša, prihod Ibraimija

Foto: Žurnal24 Dalibor Volaš se je po moldavski avanturi vrnil v Maribor. (Foto: Nino Verdnik)
Za državne nogometne prvake iz Maribora je po Daliborju Volašu pogodbo podpisal še Agim Ibraimi. 22-letni makedonski nogometaš je tako kot primorski igralec sklenil triletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Kadrovska križanka za novo sezono se v Mariboru dopolnjuje. Novinec v Ljudskem vrtu je Agim Ibraimi, 22-letni makedonski nogometaš, uporaben v ofenzivni vlogi v zvezni vrsti ali kot drugi napadalec. Ibraimi je doslej v Prvi ligi odigral 45 tekem, v minuli sezoni je bil član lendavskega prvoligaša in prihaja v Ljudski vrt brez odškodnine. Pred prestopom k Nafti je kot turški legionar igral za Eskisehirspor. Po rednem nastopanju za mlado reprezentanco Makedonije je štirikrat oblekel tudi člansko majico z državnim grbom, debitiral je avgusta 2009 proti Španiji, ko je zamenjal Gorana Pandeva. Novim soigralcem se bo Ibraimi pridružil že na nedeljski skupni večerji in v ponedeljek začel z vadbo pod taktirko Darka Milaniča. Z Maribororom je podpisal triletno pogodbo.

Nogometaši Maribora bodo v ponedeljek, 13. junija, začeli priprave za novo sezono, devetkratnega in aktualnega državnega prvaka pa je v četrtek okrepil tudi Dalibor Volaš, ki je podpisal triletno pogodbo. Štiriindvajsetletni primorski napadalec je v jesenskem delu minule sezone za mariborsko ekipo zabil 12 golov, z dvema zadetkoma v mreži Videotona v kvalifikacijah za uvrstitev v Evropsko ligo pa je potrdil status igralca za pomembne tekme (nato pa se je preselil k moldavskemu Šerifu).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.