Šport > Nogomet
29 ogledov

Vrnitev Volaša, prihod Ibraimija

Dalibor Volaš se je po moldavski avanturi vrnil v Maribor. (Foto: Nino Verdnik) Žurnal24 main
Za državne nogometne prvake iz Maribora je po Daliborju Volašu pogodbo podpisal še Agim Ibraimi. 22-letni makedonski nogometaš je tako kot primorski igralec sklenil triletno pogodbo.

Kadrovska križanka za novo sezono se v Mariboru dopolnjuje. Novinec v Ljudskem vrtu je Agim Ibraimi, 22-letni makedonski nogometaš, uporaben v ofenzivni vlogi v zvezni vrsti ali kot drugi napadalec. Ibraimi je doslej v Prvi ligi odigral 45 tekem, v minuli sezoni je bil član lendavskega prvoligaša in prihaja v Ljudski vrt brez odškodnine. Pred prestopom k Nafti je kot turški legionar igral za Eskisehirspor. Po rednem nastopanju za mlado reprezentanco Makedonije je štirikrat oblekel tudi člansko majico z državnim grbom, debitiral je avgusta 2009 proti Španiji, ko je zamenjal Gorana Pandeva. Novim soigralcem se bo Ibraimi pridružil že na nedeljski skupni večerji in v ponedeljek začel z vadbo pod taktirko Darka Milaniča. Z Maribororom je podpisal triletno pogodbo.

Nogometaši Maribora bodo v ponedeljek, 13. junija, začeli priprave za novo sezono, devetkratnega in aktualnega državnega prvaka pa je v četrtek okrepil tudi Dalibor Volaš, ki je podpisal triletno pogodbo. Štiriindvajsetletni primorski napadalec je v jesenskem delu minule sezone za mariborsko ekipo zabil 12 golov, z dvema zadetkoma v mreži Videotona v kvalifikacijah za uvrstitev v Evropsko ligo pa je potrdil status igralca za pomembne tekme (nato pa se je preselil k moldavskemu Šerifu).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.